C a s a D r a g o

Degustă

Bucătăria românească

Proprietățile asigură cazare în regim self-catering, astfel clienții noștri au posibilitatea să își prepare singuri mâncarea în spațiile amenajate în acest sens. Amintim bucătăria complet utilată și facilitățile de grătar și rotisor oferite de Casa Terra. Pentru a veni in ajutor, în bucării veți găsi cărți de bucate cu preparate tradiționale pentru inspirație.

Tradiții culinare Valea Prahovei

În Sinaia, proprietarii restaurantelor își iau rolul de gazde foarte în serios. Veți avea ocazia să încercați din diversitatea restaurantelor o mulțime de preparate specifice zonei cum ar fi ciorba de mistreț la Restaurant Forest sau un bulz fierbinte la Restaurant Kuib. În topul restaurantelor din Sinaia se numără: Carol Gastro Bierhaus, Snow, Forest, Bistro La Teleferic.

Tradiții culinare Maramureș

Dacă preferați să descoperiți zona, în apropiere puteți savura un păstrav proaspat la Păstrăvăria Alex sau o gustare tradițională la Restaurantul Sekely din Salistea de Sus care se află la doar 15 km de Casa Terra. Amintim si Restaurantul La Casa Din Vișeul de Sus.