C a s a D r a g o

Despre noi

Casa de la munte vă așteaptă!

Fie că doriți să petreceți un week-end cu prietenii sau un sejur mai lung cu familia, vă invităm să treceți pragul caselor noastre. Unde ne găsiți?

Pe Valea Prahovei, în stațiunea montană SINAIA, cunoscută și sub numele de “Perla Carpaților”.

Ore de liniste

Se recomanda respectarea linistii intre orele 11 PM – 6AM

Locație excelentă

Aer curat, cantitate mare de ioni pozitivi, atmosfera sanatoasa

Anulare gratuita

Doar cu 14 zile inainte de data rezervarii; exceptie este in perioada sarbatorilor, cand anularea nu este gratuita, commission 100%

Metode de plata

Plata cu cardul sau transfer bancar.

Puncte de atracție

Sinaia, destinație și reședință regală, este o oază de o frumusețe uimitoare. Cunoscută și sub numele de “Perla Carpaților”, Sinaia oferă turiștilor o bogăție de obiective turistice. Locația CasaDRAGO favorizează accesul facil al turiștilor în minunata stațiune montană.
Maramureșul este un tărâm de poveste în care natura cu peisajele sale superbe îmbracă cultura zonei. În împrejurimile Casei TERRA veți putea exploata potecile pietruite, cursul râului Iza și Botiza, bisericile din lemn, vâltoarea, stâna de oi și vă veți bucura de aerul curat specific zonei de munte.

Testimoniale

“Casa Drago a fost usor de gasit. Totul a fost foarte frumos: liniste, o priveliste superba, curatenie si camerele mari. Recomand cu mare drag. Noi o sa revenim cu prima ocazie.”

Casa Terra

“Totul a fost minunat. Copiii s-au putut juca in gradina din jurul proprietatii iar noi ne-am relaxat in jurul gratarului. Vom reveni cu siguranta la Casa Drago.”

Casa Terra

“Cel mai mult ne-a placut ambianta de munte oferita de Casa Drago. Aer curat, verdeata din belsug, liniste si un cadrul intim perfect oferit de locatie.”

Casa Terra