C a s a D r a g o

Casa Terra Sieu, Maramures

Casa Terra Sieu, Maramures

Casa Terra se află în unul dintre cele mai frumoase locuri din Maramureș, pe valea Izei, într-o zonă liniștită și plăcută, perfectă pentru o vacanță minunată.

Unitatea de cazare, Casa Terra va oferă grădină, terasa acoperita, facilități de grătar si rotisor, parcare privată gratuita.

Casa Terra pune la dispozitia oaspetilor 4 dormitoare mobilate intr-o combinatie de rustic specific zonei imbinate cu elemente moderne, living cu canapea extensibila 2 locuri, 3 bai, bucatarie complet utilata si mobilata, cu acces la terasa direct din living.

Incalzirea este asigurata de un sistem centralizat cu calorifere cu autonomie de functionare 5-7 zile , apa calda menajera fiind asigurata tot de acest sistem.

Proprietatea este recomandata pentru turism de familie, business si asigură acces gratuit la internet WiFi.

Casa Terra reprezinta un punct central de plecare pentru numeroasele atracții ale Maramuresului istoric , enumeram doar cateva :
De exemplu, turistii trebuie sa includa obligatoriu în orice itinerariu făcut în Maramureș complexul monahal de la Bârsana, considerat printre cele mai fermecatoare biserici de lemn din Romania, minunatul oras Sighetul Marmației, acolo unde se gaseste Memorialul victimelor Comunismului si totodata se agata harta in cui, precum și Cimitirul vesel de la Sapanta.

Baia Mare este la 90 km de casa Terra.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Satu Mare, situat la 140 km de casa Terra

Zona relax

Terasa casei Terra pune la dispozitia oaspetilor o terasa cu gradina generoasa pentru activitati in aer liber.
In perioada cu zapada , in spatele gradinei la aproximativ 200 metri oaspetii beneficiaza de o partie de sanius

Facilități

Baie, Bucătărie, Cadă, Ciubar, Parcare, Sauna, Televiziune prin cablu, Wi-Fi

Calendarul se încarcă...
-
Disponibil
 
-
Rezervat

Nume*:

Prenume*:

Email*:

Telefon:

Detalii: